• NÆRE PÅ: – Litt uheldig og litt udyktig, var Martin Torps ord om sine tre målsjanser.
 • TOPPSCORER: Med sine ni seriemål er Nicolay Solberg delt toppscorer i OBOS-ligaen.

– Man er jo forbanna etter en sånn kamp, uansett om man scorer eller har målgivende, sier Kristoffer Normann Hansen til EUB.

Kantspilleren noterte seg for begge deler, da han først serverte Nicolay Solberg på 1-1-målet. Headingen resulterte i Solbergs niende scoring i årets OBOS-liga, noe som gjør han til toppscorer sammen med Aalesunds Holmbert Fridjonsson. Rett før pause var rollene snudd. Solberg var nest sist på ballen før Normann Hansen banket inn 2–1 og en fortjent hjemmeledelse ved halvspilt kamp. Det var imidlertid rogalendingene som først tok ledelsen, etter at Akinsola Akinyemi dunket inn 0–1 like etter halvtimen.

– VI SPILLER HODELØST

Normann Hansen gledet seg lite over nye målpoeng, og etter kampen nærmest freste han over det Kisa presterte etter pause.

– Vi må tenke når vi er utpå der. Vi slipper oss altfor ofte ned på dårligere motstanderes nivå. Det er hodeløst og amatørmessig, sier 23-åringen, som er klar på hva konsekvensene blir med poengtap mot antatt svakere lag:

– Da ender vi ikke høyt på tabellen.

Kisa-trener Vegard Skogheim erkjente at lagene vant hver sin omgang. Samtidig mente han ullsokningene var bedre i første omgang enn det Sandnes Ulf var i den andre.

– Nivåmessig kom vi ikke opp dit hvor vi ønsker å være. Det mangla litt i bevegelser og «smartness», og spillerne så nesten litt trøtte ut i andre omgang. Likevel tror jeg problemet var mer at de ikke fant de riktige løsningene på banen enn at de var slitne, sier treneren.

NÆRE FOR TORP

Snaut kvarteret før slutt stanget Tapio Heikkilä inn utligningen. Med fem minutter igjen å spille var hjemmelagets Martin Torp få centimeter unna å bli den store helten. Den sentrale midtbanespilleren, som tidligere hadde hatt et par gode scoringsmuligheter, ladet kanonen fra 15 meters hold. Skuddet var godt, men en våken keeper forlenget skuddet via stolpen. Ballen trillet langs målstreken, men keeperen plukket opp ballen før Kisa-spillerne.

– Litt udyktig og litt uheldig, var Torps korte oppsummering av sine tre målsjanser.

Midtbanespilleren, som ved neste kamp runder 50 opptredener i Kisa-drakta, er i likhet med Normann Hansen skuffet over poengdelingen.

– Det er bra at vi klarer å snu kampen før pause. Dessverre blir trykket litt mer tilbake enn det vi vil, og det ender med at Sandnes Ulf får satt inn utligningen.

MÅLFARLIG TRIO

Trioen på topp bestående av Kristoffer Normann Hansen (7 mål), Ole Andreas Nesset (8 mål) og Nicolay Solberg (9 mål) har til sammen levert 24 av lagets 31 scoringer i årets serie.

– Vi jobber bra sammen og for hverandre. Etter hvert har vi på kantene begynt å se hverandre mer i spillet, og vi er blitt flinkere til å skape rom som den andre kan utnytte, sier toppscorer Solberg.

Han har tidligere ikke lagt skjul på at han igjen ønsker å prøve seg på et høyere nivå enn OBOS-ligaen. Han har sju kamper fra landets øverste liga, etter et opphold i Lillestrøm. Fortsetter han som han har gjort i år, regner Skogheim med at andre lag vil snuse på Solberg.

– Jeg forholder meg til at jeg har kontrakt ut året med Ull/Kisa, ellers har jeg ingen kommentar om framtiden, sier klubbens toppscorer.

KAMPFAKTA

 • Ull/Kisa–Sandnes Ulf 2–2 (2–1)
 • Jessheim stadion, 465 tilsk.
 • Dommer: Svein Tore Sinnes, Flekkefjord FK
 • MÅL: 
 • 0–1. 32. min.: Akinsola Akinyemi
 • 1–1. 38. min.: Nicolay Solberg
 • 2–1. 45. min.: Kristoffer Normann Hansen 
 • 2–2. 77. min.: Tapio Heikkilä
 • Gult kort: Akinsola Akinyemi, Sandnes/Ulf 
 • Ull/Kisa (4-5-1): Stefan Hagerup–Mats-Andre Kaland, Cisse Abshir, Morten Sundli, Nikolas Walstad (Karsten Rognerud fra 67.)–William Kurtovic, Eric Kitolano, Martin Torp, Kristoffer Normann Hansen, Nicolay Solberg–Ole Andreas Nesset (Andreas Aalbu fra 70.)

LES OGSÅ: Ullensaker er toppkandidat til å få landslagets nye fotballanlegg

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
 • Slette kommentaren din
 • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.