Ull/Kisa hadde fire utøvere med på veteran-NM som ble arrangert i Stjørdal, 24. til 26. august. Vidar Rasmussen kunne reise hjem med gull i både kule og diskos, mens Ove Aastorp tok sølv i spyd og bronse i diskos. Frode Myrvang vant sølv i spyd og bronse i lengde. Terje Aastorp slet med sykdom under mesterskapet, men noterte seg likevel for en 4. plass i diskos og 5. plass i kule. Ved framtidige mesterskap for veteraner, altså utøvere over 35 år, ønsker Jessheim-klubben å mønstre flere deltakere. Som et ledd i dette arbeidet har klubben etablert en veterangruppe som hadde sin første samling i våres. Tidligere har mange veteraner rundt Kisa-miljøet drevet på for seg selv eller i mindre grupper.

– KJEMPEPOSITIVE

– Det er godt å få dette samlet. Vi er kjempepositive til det, for dette er gode ambassadører for klubben, sier Bodil Svinø, administrativ leder i Ull/Kisa friidrett.

Med mål om å få flest mulig inn i klubben har Ull/Kisa rundt femti personer tilknyttet gruppas Facebook-side.

– Fokuset vårt har vært å få flest mulig samlet der først, så begynner vi nå å dele ut mer informasjon om hvordan vi skal jobbe framover, sier Helge Velure.

KLART FOR VM-DEBUT

John Arve Johansen er blant dem som gjennom årenes løp har holdt på mye for seg selv ved både den gamle og nye friidrettsstadion på Jessheim.

– Jeg trener litt med de andre nå, men jeg synes også det er greit å holde på som en vil når man er alene jeg da. Men nei da, det er en fordel at man også kan samles, sier Johansen.

Som hjerteoperert og pensjonist tok han opp friidretten igjen, og nå 20 år senere sikter han mot veteran-VM som begynner 4. september i Malaga, Spania. Også Stein Tore Klungland og Terje Aastorp representerer Ull/Kisa i VM, begge i klassen 60–64 år. Johansen tar sats i fem øvelser i klassen 80–84.

– Vi får se hvordan det går, men jeg håper på det beste. Jeg har best muligheter i tresteg, og håper på medalje i en av øvelsene, sier Johansen.

LES OGSÅ: Åpent NM i løp med hunder på Dal 

LES OGSÅ: Denne gjengen går foran i Norgesløpet

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.