Nest-Sotra stod med null poeng på tre forsøk hittil i sesongen, mot Ull/Kisas fem poeng etter en seier og to uavgjorte kamper.

Etter søndagens vind- og regnfylte oppgjør er ullsokningene fremdeles ubeseirede. Kristoffer Normann Hansen scorte sine to første mål for de gulgrønne. Nykommeren fikk selskap av Ole Andreas Nesset på målscorerlista, og duoens tre scoringer sørget med det for en komfortabel 3-0-seier.

TO I TVERRLIGGEREN

Seieren kunne fort ha vært større. En annen nykommer på midtbanen, Eric Kitolano, viste seg også frem. To ganger smalt det i tverrliggeren fra den tidligere Odd- og Notoddenspilleren. Første gang ristet tverrliggeren etter 19 minutter, men like etter kunne de gulgrønne slippe jubelen løs.

Martin Torp sendte på strålende vis ballen til Kristoffer Normann Hansen. Avslutningen stod ikke tilbake for den målgivende pasningen, og etter en sjansefattig førsteomgang gikk lagene til pause på 0-1.

KONTROLLERTE INN SEIEREN

I andreomgang kontrollerte Kisa det meste som skjedde på Nest-Sotras gressbane. Etter en snau time doblet Ole Andreas Nesset ledelsen. Han ble servert av Nicolay Solberg, og fikk upresset sette ballen i mål fra kort hold.

Få minutter før slutt kom spikeren i kista. Hjemmelagets keeper, Yann-Alexandre Fillion, var mildt sagt uheldig da han skulle slå ballen til en medspiller. Ballen gikk i stedet til Kristoffer Normann Hansen som ikke nølte med å utnytte feilen til den kanadiske keeperen.

Seieren tok Vegard Skogheims mannskap til femteplass på tabellen. Førstkommende søndag tar de imot opprykksjaktende Viking, som med sine ni poeng ligger poenget foran Kisa etter fire serierunder.

Kampfakta

OBOS-ligaen

Nest-Sotra – Ullensaker/Kisa (0-1)

Ågotnes gress, 401 tilskuere

Dommer: Daniel Higraff, Brodd Fotballklubb Stavanger

Mål:

20.min.: 0-1 Kristoffer Normann Hansen

58. min.: 0-2 Ole Andreas Nesset

86. min.: 0-3 Kristoffer Normann Hansen

Gult kort: Sondre Liseth, Nest-Sotra

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.