Torsdag 4. januar møtte A-laget til Ull/Kisa for sin første fellestrening inn mot årets fotballsesong.

Etter et avbrekk mellom sesongene der troppen har hatt egentrening var A-lagsspillerne i Ull/Kisa samlet til årets første trening, torsdag i forrge uke. Der begynte spillerne jobben med å legge grunnlaget fram til seriestarten i. 1. divisjon mot HamKam 2. april.

Planen for oppkjøringskamper ble lagt før vinterpausen. Første treningskamp skal spilles 26. januar mot Stabæk på Jessheim stadion. Deretter følger oppgjør mot KFUM Oslo (3.2), HamKam (9.2), Raufoss (17.2), Kongsvinger (23.2), Strømmen (18.3) og Fredrikstad (26.3).

I tillegg skal Kisa spille to kamper på Marbella i perioden 26. februar til 5. mars.

Første forsterkning heter Eric Kitolano. Midtbanespilleren med en fortid i eliteserieklubben Odd kommer fra Notodden. Lagledelsen har planer om å hente ytterligere noen nye fjes før sesongstart. Kisa signerte også Morten Sundli, og midtstopperen har vært med sin nye klubb siden starten av oppkjøringen. 

LES OGSÅ: Bli kjent med den ukjente Turn-treneren 

LES OGSÅ: Ull/Kisa-treneren blir ullsokning

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.