2. divisjonslaget Skeid kjørte over Ull/Kisas fotballherrer i lørdagens treningskamp på Jessheim stadion.

Mens det er pause i seriespillet benyttet Ull/Kisa lørdagen til å spille treningskamp mot Skeid. Til tross for at gjestene spiller på nivået under Kisa, valset de over hjemmelaget og ledet hele 3–0 til pause. Da hadde begge Kisa-stopperne, Emmanuel Troudart og Ciise Abshir, vært uheldige hver sin gang, henholdsvis med svakt tilbakespill og selvmål. Som planlagt før kampen gjorde Kisa ni bytter i pausen. Blant dem kom Martin Trøen inn til sine første minutter i den gule og grønne drakta. Kristoffer Normann Hansen skrudde inn en redusering rett før det var spilt en time, men Kisa klarte aldri å mobilisere noen opphenting. Kisa har første mulighet til å vise seg fra en bedre side på førstkommende søndag, når seriespillet fortsetter mot Nest-Sotra. Etter halvspilt sesong ligger Jessheim-laget på 5. plass i 1. divisjon.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.