Oppgjøret mot Levanger var målløst til pause, selv om Kristoffer Normann Hansen kom med et skremmeskudd i aluminiumet. Etter hvilen eksploderte kampen fullstendig, og det var Kisas toppscorer Nicolay Solberg som trykket inn detoneringsknappen.

TIENDE SERIEMÅL

Normann Hansen spilte gjennom Solberg som sendte ballen over Levangers burvokter. Lobben gikk i mål via krysstanga, og storscoreren viste igjen prov på silkefoten han er i besittelse av. Praktscoringen var lysluggens tiende seriemål. Kun Vikings Tommy Høiland (11 mål) har scoret flere ganger i årets OBOS-liga.

- Det var en god kontring som jeg fikk avsluttet med en chip over keeper, lyder Solbergs beskjedne beskrivelse av 1-0-scoringen. Samarbeidet mellom de to vingene har vært strålende i det siste, og det var naturligvis også Solberg som serverte Normann Hansen i forkant av 2-0-målet. Sistnevnte la også på til 3-0 på et frispark fra tjue meter, kvarteret før slutt.

STARTVANSKER

Solberg mener de gulgrønne ikke var helt med i kampen fra start.

- Vi sleit litt innledningsvis med å sette det defensive spillet vårt. Etterhvert ble vi mer kompakte og da sto vi godt imot det Levanger kom med. Utover i andre omgang kjørte vi kampen slik vi skal og det resulterte i tre fine mål, sier Solberg.

Hjemmelaget karret seg til to sene trøstemål, men det ble ikke til annen nytte enn plaster på såret for trønderne. Til tross for at de skapte mange angrep i løpet av kampen var Kisas effektivitet både ett og to hakk vassere.

SOMMERFERIE PÅ KVALIKKPLASS

Kampen var Ull/Kisas siste før laget får en liten fotballpause. Kisas vårsesong endte med 25 poeng på 15 serierunder - etter sju seire, fire poengdelinger og fire tap. Aalesund leder serien med 32 poeng, mens Sogndal innehar den andre plassen som gir direkte opprykk.

Avstanden er imidlertid ikke avskrekkende, Kisa er kun fem poeng bak laget fra saftbygda. Ull/Kisa er samtidig ligaens mestscorende lag – 34 ganger har motstandernes keeper plukket ballen ut av nettet.

Kampfakta

OBOS-ligaen

Levanger – Ullensaker/Kisa 2-3 (0-0)

TOBB Arena, 473 tilskuere

Dommer: Jan Morten Tennøy, Nore Neset IL

Mål:

0-1 51. min.: Nicolay Solberg

0-2 72. min.: Kristoffer Normann Hansen

0-3 75. min.: Kristoffer Normann Hansen

1-3 83. min.: Andreas Wrele

2-3 90. min.: Jo Sondre Aas

Ull/Kisa (4-5-1): Stefan Hagerup – Mats-Andre Kaland, Emmanuel Troudart, Morten Sundli, Nikolas Walstad – Nicolay Solberg (Andreas Aalbu fra 88.), Eric Kitolano (Truls Jørstad fra 80.), William Kurtovic, Martin Torp, Kristoffer Normann Hansen – Ole Andreas Nesset

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.