– Dette var en fantastisk kamp hvor vi jobbet for hverandre. Målene kom etter godt angrepsspill hvor jeg fikk æren av å avslutte i mål, sier tomålsscorer Kristoffer Ødemarksbakken om sine scoringer.

– Det var også gledelig at vi klarte å holde nullen igjen, noe vi har slitt med i det siste, sier han.

Kampens og «Bakkens» første mål kom etter en litt tam innledning på matchen. Rett før pause mistet Åsane ballen inne på Kisas banehalvdel og nykommer Magnus Grødem satte fart. Han passet videre til Nicolay Solberg som mottok ballen inne i sekstenmeteren. Han ble lagt i bakken i avslutningsøyeblikket og skulle muligens hatt straffespark. Før dommeren rakk å gjøre noe som helst dukket Kristoffer Ødemarksbakken opp og satte inn sitt åttende mål for sesongen.

«BAKKEN»-SHOW

Ødemarksbakken har herjet med flere OBOS-forsvarere i løpet av sesongen. Også Åsane fikk kjørt seg mot den fotrappe Maura-gutten. Etter en drøy time slo Nicolay Solberg en strålende langpasning som datt ned mellom Åsane-forsvaret og mål. Der var selvfølgelig Ødemarksbakken på plass, med skuddet fra 16 meter gikk utenfor mål. Kvarteret før satte han inn sesongens niende mål med en lekker lobb fra 20 meter, etter at keeper ga retur på et skudd fra Ole Andreas Nesset.

– Jeg er spesielt fornøyd med 0-2-scoringen. Der beholdt jeg roen og lobbet ballen inn med feil bein, beskriver han selv.

MÅ STÅ OVER NESTE KAMP

Kisa spiller sin neste kamp først to uker etter kampen mot Åsane. For Ødemarksbakken blir det enda litt lengre spillefri, ettersom han pådro seg sitt tredje gule kort mot bergenslaget.

– Nå må vi bare fortsette den flyten vi har og huske på hvorfor vi er gode; hardt arbeid og at vi jobber for hverandre, understreker han.

INNBYTTEREN PUNKTERTE KAMPEN

Åsane var ivrige etter å melde seg på igjen i kampen, og de var også nære ved et par anledninger. Kisa-forsvaret og keeper Stefan Hagerup var imidlertid både gode og litt heldige som avverget forsøkene. Blant annet var Erik Huseklepp farlig frampå. Da kampuret viste 81 minutter punkterte Truls Jørstad kampen fullstendig. Etter under ti minutter på banen bredsidet innbytteren sikkert inn 0–3 fra om lag 10 meter.

– Det var en kamp som sto å vippet litt, også etter at vi gikk opp i 1–0. Etter 2–0 synes jeg vi kontrollerte det inn. Uansett er det gøy å ta med seg tre poeng herfra – og det er klart at det er deilig å holde nullen igjen, poengterer Truls Jørstad i likhet med Ødemarksbakken.

– De to kommende ukene med spillefri skal vi benytte godt til å bli klare for sesonginnspurten. Vi skal fortsette den gode starten vi har hatt på høstsesongen, sier han.

Seieren gjorde at Kisa gjeninntok sjetteplassen som gir kvalik til Eliteserien. Neste kamp for de gulgrønne er hjemme mot Mjøndalen som befinner seg to poeng bak Kisa.

LES OGSÅ: En målrik og dramatisk batalje mot Ranheim

Kampfakta

 • OBOS-ligaen
 • Åsane – Ullensaker/Kisa
 • Myrdal stadion, 548 tilskuere
 • Dommer: Mohammad Usman Aslam, Lier IL
 • Mål:
 • 0–1 42. min.: Kristoffer Ødemarksbakken
 • 0–2 75. min.: Kristoffer Ødemarksbakken
 • 0–3 81. min.: Truls Jørstad
 • Gule kort: Kristoffer Ødemarksbakken, Jan Tore Amundsen, Christian Aas, Ull/Kisa. Eirik Wollen Steen, Åsane.
 • Lag Ull/Kisa (4-3-3): Stefan Hagerup–Mats-Andre Kaland, Emmanuel Troudart, Nikolas Walstad, Jan Tore Amundsen–Christian Aas, Sverre Martin Torp (Herman Henriksen fra 90.), Niklas Sandberg – Nicolay Solberg (Truls Jørstad fra 73.)–Ødemarksbakken, Magnus Grødem (Ole Andreas Nesset fra 66.)

LES OGSÅ: Eidsvold Turn tok også sier i helga, borte mot Gjøvik-Lyn.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
 • Slette kommentaren din
 • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.