Damelaget til Ull/Kisa vant sølv på 4x800 meter under helgens NM i stafetter på Hamar. Pia Bålsrud, Veronica Undseth, Silje Fjørtoft og Caroline F. Høistad løp hver sin etappe og ble kun slått av Haugesund.

I øvelsen 4x600 meter for klassen G15-16 tok Ull/Kisa 3. plass ved Andreas Kastel, Kristian Brenni, Ola Spigseth og Sivert Rustad.

I klassen MJ 19, 4x100 meter, ble Ull/Kisa nummer fire ved Ole Thomas Moe, Oattahawut Panklang, Iver Laake og Jonas Nødtvedt Wenger.

På distansen 4x1500 for klassen MJ19 var Ull/Kisa eneste lag ved Ole-Martin Evensen Sandness, Patrick Fossum, Sondre Westby Liestad og Sondre Opaker Øines.

Herrelaget ved Jørgen Opaker, Andreas Roth, Johan S.S. Evensen og Sondre Opaker ble nummer fire på 4x400 meter.

LES OGSÅ: Mollie (1) løp Holmenkollstafetten for en god sak

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.