Spillerne på Ull/Kisas G16-lag kan vente seg rammer helt utenom det vanlige da de mandag formiddag skal møte Mosjøen på Norway Cup.

Ifølge TV2 har motstanderlaget har nemlig artistbrødrene Marcus og Martinus Gunnarsen på laget, som i tillegg til musikken er kjent for sine mange ivrige fans som kan finne på å møte opp i hopetall når brødrene viser seg.

– Vi gleder oss masse til å spille med laget vårt på Norway Cup. Det blir kjempegøy! Det er et veldig fint arrangement, sier Marcus til TV2.

Dagen før og etter stjernemøtet på Ekebergsletta skal Kisa-laget spille mot henholdsvis Otta og Stoppen. 

Norway cup starter 28. juli, og en rekke lokale lag skal i aksjon under det som er kjent som verdens største fotballturnering for barn og unge.

LES OGSÅ: Derfor kan Trøen føle seg hjemme i Kisa

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.