Ull/Kisas U19 lag vant 2–0 mot Bryne i torsdagens finale i Danmark.

– Guttene fortjener dette så veldig. Dette er en spillergruppe som har god innsats, moral, vilje, taktiske evner og fantastisk samhold. Ispedd med en god dose ferdigheter, sier trener Børre Lien Hansen til Ull/Kisas egne nettsider.

Simon Stenseth kontret Kisa i ledelsen etter 40 minutter, mens Emil Dønnum Veum doblet ledelsen like etterpå. Bryne fikk muligheten til å redusere fra straffemerket mot slutten, men Kisa-keeper Christoffer Gjertsen reddet forsøket. Målscorer Simon Stenseth ble for øvrig kåret til finalens beste spiller. Ull/Kisa mønstret den yngste troppen av lagene i U19-klassen, og slapp også inn færrest mål av alle i turneringen.

– Flere spillere har tatt store steg, og nærmer seg rekruttgruppen. Det er gledelig, og betyr at vi lykkes i jobben som gjøres når det gjelder spillerutvikling, fortsetter Lien Hansen.

Kanskje kan triumfen være til inspirasjon for klubbens A-lag som på søndag spiller bortekamp mot Kongsvinger i OBOS-ligaen. De er ute etter å bygge videre på 2–0 seieren mot Elverum som forrige helg markerte starten på årets høstsesong. Trener Vegard Skogheim må klare seg uten midtbanespiller Niklas Sandberg som må sone karantene for tre gule kort. Både Nicolay Solberg og Andreas Aalbu ble byttet ut med skader i forrige kamp, og er usikre til helgens match på Gjemselund. Også et annet angrepsalternativ, Ole Kristian Langås, er usikker med sin strekkskade.

Trener Skogheim kan imidlertid glede seg over at både Markus Furseth og Jan Tore Amundsen er tilbake i full trening. Også keeper Fredrik Johansen Mundal er tilbake på feltet etter at låneavtalen med KFUM gikk ut.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.