I Stockholm denne helga løp han to nye løp på 110 meter hekk.

I forsøket løp han inn til 14,20 og la på ett fattig hundredel i finalen.

Denne tida er så god at han er høyt plassert på adelskalenderen. Med denne tida er han tredje best av alle 17-åringene i Norge gjennom alle tider.

Tida til Marcus gjør at han plasserte seg på 19. plass på europastatistikken for U-18 denne sesongen.

Marcus har kvalifisert seg til europamesterskapet for U-18 i Georgia seinere denne sommeren.

INGEN KNALLDEBUT

Thomas Roth sesongdebuterte lørdag kveld på 800 meter under et stevne i København. Thomas startet sammen med lillebror Andreas.

Brødrene jakter tider som er gode nok for å kvalifisere seg til sommerens store mesterskap.

I Danmark lyktes ingen av brødrene med det. Thomas ble best av brødrene med 1.50,57, mens Andreas kom på plassen bak med sluttida 1.50,75.

Det var Yacine Hathat som vant distansen med 1.47,62, foran Mohamed Hamada, 1.47,91 og Muris Surel 1.48,34.

LES OGSÅ: Ett hundredel bak persen

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.