Det endte med en meget spennende straffesparkkonkurranse i lokaloppgjøret mot Eidsvold Turn.

- Vi var 14 spillere og mange supportere som fulgte jentene på turen. Jentene kom i en meget jevn pulje, og gikk sammen med Eidsvold Turn videre til b-sluttspill. Der endte begge lagene i finalen, forteller Hilde Braserud Wangen, lagleder for Dal.

- I finalen ble det et veldig spennende nabooppgjør, og Dal kunne til slutt heve pokalen etter seier på straffesparkkonkurranse. Seieren ble feiret med pizza og sjokolade, sammen med våre trenere Morten Stokke og Kjell Limseth, forteller lagleder Braserud Wangen.

Turn med bronse

For Eidsvold Turn ble det også pallplassering i gutter 13-klassen i Danmark, denne gangen i a-sluttspillet som eneste Turn-lag i det gjeveste sluttspillet.

Turn stilte fem lag totalt i turneringen. I semifinalen ble det tap for sterke Flekkefjord, men laget slå knallhardt tilbake i kampen om pallplassen.

I bronsefinalen mot Randaberg fra Rogaland ledet nemlig Turn-gutta 3-0 allerede til pause. I 2. omgang reduserte Randaberg, men ytterligere to Turn-scoringer sikret bronsen for Turn-gutta født i 2004.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.