Skøyteløperne som var tatt ut til skøyteforbundets landslagsgrupper hadde egentlig frist til 24. april med å melde fra om de ønsket plassen eller ikke. For Anne Gulbrandsen ble ikke avgjørelsen tatt før godt ut i maimåned.

– MYE FRAM OG TILBAKE

– Jeg var i tenkeboksen lenge og det var mye fram og tilbake. Men jeg fikk være med på den første samlingen, mest for å se hvordan det var, og etter et møte med sprinttrener Jeremy Wotherspoon ble vi enige om at jeg skal prøve å kombinere dette med skolen på best mulig måte, sier Gulbrandsen til EUB.

Hun trappet egentlig ned skøytesatsingen i sesongen som var, men overrasket også seg selv med god framgang på isen. Underveis i sesongen var hun i tvil om hvor lenge det er mulig å kombinere veterinærstudiene og toppidrett. Nå har hun kommet fram til at det nye opplegget har såpass med rom for tilpasninger at det er verdt å prøve.

– Det er nå tilbudet er her, så da vil jeg ta sjansen. Det er ikke så mye igjen av skoleåret så denne perioden går fint, det samme med sommeren. Så gjenstår det egentlig bare å se hvor mange løp jeg kan prioriter til høsten. Jeg har bestemt meg for å ta det litt som det kommer, sier Gulbrandsen.

– VELDIG SPENT

Skøyteforbundet har delt løperne i en sprintgruppe og en distansegruppe. De kommer til å trene mye felles, men også spesifikt hver for seg etter treningsplan.

– Det blir et helt nytt treningsopplegg så jeg er veldig spent på det, sier Gulbrandsen.

LES OGSÅ: Hardtarbeidende sprangrytter

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.