I klassene unified stiller både Bøn og Borgen lag, mens Ull/Kisa stiller to G12-lag og ett J12-lag. Også Kløfta stiller tre lag: G16, G13 og G11. For de eldste ble den en brutal start på turneringen med to tap og 0-9 i målforskjell på turneringens to første kamper for ullsokningene. Fra EIF deltar G13 og G12, og G13 vant sin første kamp 4-0 mot Nordstrand IF Rød.

Som EUB tidligere har omtalt, stiller Bjerke jenter 14 i elleverklassen, og laget skal være vennskapslag med det historiske første laget fra Nord-Korea. Bjerke jenter 14 gjorde sine saker godt i åpningskampen søndag, og de slo bergenserne i Tertnes Fotball med imponerende 6-0. Også nordkoreanerne imponerte på åpningsdagen: de vant sin kamp mot Lille Tøyen hele 8-0.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.