Ull/Kisa har tegnet en ettårskontrakt med keeper Alexander Vangen som i utgangspunktet sto uten kontrakt etter årets sesong. Dermed utgjør han i A-lagets keepertrio sammen med Stefan Hagerup og Fredrik Johansen Mundal. Nordlendingen er blant de dem som har vært lengst i Kisa av dagens stall, og med unntak av et halvt år i Fredrikstad i 2015, har han vært i Kisa siden overgangen fra Bodø/Glimt før 2010. Keeperen, som tidvis har vært skadeplaget, har voktet buret i over 100 A-kamper i cup og serie.

Flere brikker er på plass. Ull/Kisa-spiller Christian Aas hadde kontrakt også i 2018-sesongen, men har nå valgt å forlenge denne med ytterligere to sesonger.

Den dyptliggende playmakeren til Ull/Kisa ble kåret til spillernes spiller på klubbens julebord. 30-åringen med en fortid i Eidsvold Turn har denne sesongen vært visekaptein. 

LES OGSÅ: Slik vokste Ødemarksbakken til eliten

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.