Turnere fra Hoppensprett har den siste tiden vært opptatt av å oppsøke utenlandske turnmiljøer for inspirasjon til å ta nye steg. I helgen var det deres tur til å vise fram sitt miljø da Gym Aalborg fra Danmark gjestet Hoppenspretthallen på Jessheim.

Sammen med sine nye venner gjennomførte de seks turnøkter, i tillegg til andre sosiale aktiviteter som aking, langrenn, ski og snowboard.

– Bra samling med fullt trykk, sier Hoppensprett-trener Espen Jansen.

Hoppensprett har også tidligere hatt besøk fra utlandet, blant andre noen ukrainere som demonstrerte et skyhøyt nivå. For vertenes del er disse besøkene ment å være inspirasjon for at klubbens unge talenter skal fortsette den store utviklingen

LES OGSÅ: Etter MC-ulykken er Tom sentral i Jessheim bokseklubb

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.