– Endelig lyktes det for meg etter mange forsøk. I dag brukte jeg av all min erfaring og var både flink og tålmodig. Det føles utrolig godt å få betalt for mange års hardt arbeid på denne måten, sa Stian Bogar.

Bogar og familien er bosatt på Ekornrud i Ullensaker. Veteranen kommer opprinnelig fra Hallingdal, men har i likhet med flere av landets beste skyttere flyttet til Ullensaker for å være en del av skytemiljøet rundt Alfhallen på Borgen.

Bogar har to ganger tidligere blitt nummer fire i World Cup og har også en fjerdeplass fra EM til sitt navn. To ganger har han tapt avgjørende uttaksskyting med liten margin for deltakelse i OL.

Natt til onsdag skjøt han seg altså inn på pallen i Sør-Korea. Bogars medalje er den fjerde i denne øvelsen for Norge gjennom VM-historien.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.