Først overlistet Jon Kristian storebroren med en elegant lobb, men skuddforsøket noen angrep senere stoppet storebror kontant i NM-kampen mellom Ull/Kisa og Vestli.

– Det ble 1–1 mellom oss, gliser Ole Anders etter kampslutt.

– Og den lobben skal jeg jo ta. Der skal jeg bare snu meg rundt og sparke den vekk. Jeg veit den kommer, fortsetter han. I NM-kampen mellom Ull/Kisa og Vestli kom divisjonsforskjellen til syne utover i kampen og 2.-divisjonsklubben fra byen vant til slutt med ni mål.

JEVNT I STARTEN

Ti minutter inn i håndballsesongen ledet Vestli med ett mål. Lagene fulgte hverandre tett i en kamp med trøkk, og Kisa-benken jublet som besatt da linjespiller Per Engesten utlignet til 5–5.

Vestli tok over etter dette og Jessheim-gutt og tidligere Kisa-spiller Jon Kristian Engebretsen sendte først bortelaget opp i 5-6, før bygutta dro ifra med ytterligere to. Kisa forsøkte å klamre seg fast, men Vestli økte til firemålsledelse før pause.

– Jeg synes vi hang bra med i 1. omgang. Hovedforskjellen mellom lagene i dag er at vi er litt for seine i gang etter pausen, sier Ole Anders Engebretsen til EUB. Han satt store deler av kampen på benken i NM-oppgjøret.

– Det var greit å sitte på benken når Mikkel (Strømstad, journ.anm.) står en så god kamp. Han ble dagens Kisa-spiller med god grunn, skryter Ole Anders. Vestli-spiller Jon Kristian skrøyt av det frammøtte Jessheim-publikummet.

– Møter man Ull/Kisa i Jessheimhallen, møter man et jævla godt lag. I hvert fall med den støtta dem får fra tribunen, sier Jon Kristian.

– VELDIG FORNØYD

– Vi tapte med færre mål enn ti i dag. De sa at de skulle vinne med minst ti mål og det greide dem ikke, sier Ull/Kisa-trener Jan Erik Johnsen til EUB. Trass tap er Johnsen fornøyd med flere av prestasjonene mot Vestli – og gleder seg voldsomt til serieåpningen.

– Vi merket godt at det var forskjell på lagene, men jeg synes vi klarte å holde følge med Vestli lenge. I 2. omgang fikk vi en dårlig start og det ødela nok litt for oss, oppsummerer Johnsen. Treneren er derimot veldig fornøyd med innsatsen kampen igjennom, samt at flere av lagets yngre spillere fikk tøff matching i NM-kampen.

– Jeg synes vi gjorde en kjempebra kamp alt i alt, og all mulig ros til gutta. Alle gikk ut med tæl og unggutta gjør også en god figur. I en periode der hadde vi tre unggutter utpå samtidig og de klarte seg veldig bra, skryter Johnsen.

– Deilig å komme i gang med håndballsesongen?

– Veldig deilig å komme i gang igjen. Uten tvil. Nå ser vi fram til serieåpningen og vi håper vi kan slå fra oss litt der også, avslutter Johnsen. Serieåpning for Ull/Kisa er hjemme mot Oslo-Studentene 2 søndag 3. september.

NM håndball

Ull/Kisa – Vestli 17–26 (9–13)

Jessheimhallen, 206 tilskuere.

Dommere: Tom Martinsen, Dennis Oxaas

Tropp Ull/Kisa: Anders Klemetrud, Mikkel Strømstad, Ole Anders Engebretsen – Aleksander Bekkevold (1), Per Engesten (4), Martin Rognhaug (5), Marius Rognhaug (1), Fredrik Granaas Nilsen, Christopher Elias Hell, Simen Tufte, Henrik Short, Didrik Bredesen, Martin Alexander Simonsen (1), Marius Bekkevold (5)

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.