Flere innlegg fra denne brukeren

Tradisjonell 2. dags-konsert

Print Skriv ut

Publisert: 20.12.16 08:52

LESERNES EUB: Da er det snart jul igjen, og tradisjonen tro holder Eidsvold Værk Musikkorps konsert i Råholt kirke 2. juledag.

Etter dager og uker med juleforberedelser, julestress og julemat er det hyggelig med litt julero. Den kan du finne ved å ta turen til Råholt Kirke om ettermiddagen 2. juledag. Her blir det servert en variert meny, på programmet står bl.a en gammel klassiker som "O store Gud", "Highlights from Chess", "Gabriels Obo" fra filmen The Mission med solist og "Have Yourself a Merry Little Christmas". Det blir også solosang av Ingrid til bl.a. "Gabriella´s Sång", og mulighet for å bruke stemmen på allsang til julemelodier.

Dirigenten vår er Bård Frode Larsen, i tillegg til å dirigere spiller han althorn. Det har du mulighet til å høre i åpningen der Anita og Tove på kornett og Bård Frode på althorn spiller "Triumphal March from Aida".

Vi håper det er mange som vil senke skuldrene og ta turen for å dele stunden med oss i kirka denne ettermiddagen! 


Print Skriv ut
View story related info

Eidsvoll Ullensaker Blad benytter informasjonskapsler (cookies) for å gi bedre kundeservice, og for å holde styr på om du er logget inn på våre tjenester. Du kan lese mer om bruk av informasjonskapsler her.

Lukk