(Nettavisen): I helgen gikk den Queens-inspirerte musikalen «We Will Rock You» av stabelen i Oslo Spektrum. På scenen sto det kjente artister som Ben Adams (41), Rein Alexander (51), Åge Sten Nilsen (53) og Alexandra Rotan (26) fra Eidsvoll, som alle skapte musikalsk magi i hovedstaden.

For sistnevnte gikk det imidlertid galt under en av låtene.

I et innlegg på Instagram deler Rotan at hun under fremførelsen av låten «Hammer To Fall» ble litt ivrig, og stupte ned fra scenen før hun landet på knærne.

«Tok en (ufrivillig!!) Mira Craig og ble godt kjent med gulvet i Oslo Spektrum på lørdag.» skriver Rotan et innlegg på Instagram.

Stupte ned fra scenen

Da Nettavisen slo på tråden tirsdag formiddag, bekreftet en litt lattermildt Rotan at hun hadde vært litt uheldig under den siste forestillingen lørdag.

Rotan forteller at det var under et forsøk på å skulle gå ned fra scenen og ut blant publikum at det hele gikk galt.

– Jeg var litt uheldig. På et tidspunkt, ganske sent i forestillingen, skulle jeg løpe ned noen ganske høye scenetrapper og ut blant publikum. Men så falt jeg, hoppet over fire trinn, stupte framover og landet rett på knærne på det harde gulvet i Oslo Spektrum, forteller Rotan til Nettavisen.

– Jeg stupte så lang jeg er, og fikk kontakt med de på første rad som var helt forskrekket, stakkars, legger hun til.

Langflat og forslått kommer imidlertid Rotan seg raskt på beina igjen. For som hun selv sier, «the show must go on».

– Jeg tror adrenalinet hjalp meg veldig, i tillegg til at jeg var varm etter en hel forestilling. Men jeg tror ikke jeg skjønte der og da hvor ille det faktisk var, sier Rotan.

Det var ikke før hun kom bak scenen, at det gikk opp for henne hva som hadde skjedd og hvor vondt hun faktisk hadde i knærne. Der sto det heldigvis lege med isposer klare.

– Legen lurte jo på hvordan det gikk, men jeg skulle ut på scenen igjen bare noen minutter senere så det var ikke tid til å sjekke de da. Så jeg fikk de isposene, men jeg innså jo raskt at jeg så vidt klarte å gå. Men da var det bare å tørke tårene, bite tennene sammen og løpe ut igjen, forteller Rotan.

Sendt på røntgen

Heldigvis for Rotans del var det ikke lenge igjen av forestillingen, og legen fikk raskt ta en titt da hun til slutt fikk av seg kostymet.

Rotan forteller at knærne først og fremst er forslått, og at legen ikke fant noe alvorlig. Likevel ble hun sendt til en røntgenundersøkelse.

– Legen anbefalte at jeg tok røntgen. Han tok en kjapp undersøkelse, men var litt usikker på om den ene kneskålen hadde blitt skadet, sier Rotan.

Svar fra røntgenundersøkelsen er ikke kommet ennå, men artisten håper hun ikke har pådratt seg noen alvorlige skader i fallet.

– Det var ingenting som tydet på alvorlig skade, men det er det de skal utelukke nå. Jeg vil bare få en bekreftelse på at det ikke er noe galt, og håper jeg ikke må operere. Men det er det ingen som tror, heldigvis, sier Rotan, som allerede er på bedringens vei:

– Knærne er heldigvis bedre allerede. De er selvfølgelig forslått, og jeg klarer ikke bøye de ut helt enda, men det går riktig vei. Og det er det viktigste.

Utenom de vonde knærne sitter Rotan igjen med en god følelse etter helgens rockeforestillinger, og utelukker ikke at det blir mer musikaler på henne i framtiden.

– Det er noe av det største som har skjedd i min karriere, jeg kan neste sammenligne det med Eurovision. Jeg har jo aldri vært skuespiller før, og dette var absolutt en drøm i oppfyllelse. Det ga absolutt mersmak, sier Rotan.

EUBs stoffsamarbeid

EUB samarbeider med Amedia.

Stoffutveksling er en del av denne avtalen.

Derfor vil EUB fra tid til annen publisere innhold som helt eller delvis er produsert av andre aviser, som vi mener er relevant for våre lesere.

Denne saken er opprinnelig publisert i en Amedia-avis eller en annen avis som samarbeider med konsernet.