(Nettavisen:) «Mesternes mester» er nå tilbake på NRK for 14. gang, og denne gangen er det i området rundt Sandefjord de ti tidligere idrettsheltene kjemper om seieren i konkurransen.

Dette er tredje gang «Mesternes mester»-innspillingen finner sted i Norge, men første gang i Sandefjord. Sesong 12 og 13 ble spilt inn i henholdsvis Arendal og Kristiansand, der deltakerne ved begge anledninger fikk oppholde seg i luksuriøse hus mellom slagene. Årets sesong er intet unntak.

Se bilder fra luksusvillaen i Sandefjord i videoen under:

Revet og bygget på nytt

Årets villa ligger på Vesterøy, en 15 minutters kjøretur fra Sandefjord sentrum. Ifølge KK er det ekteparet Lennart Bäverholm (73) og Sissel Larsen Bäverholm (58), som begge to er godt etablerte i klesbransjen, som til vanlig bor i huset.

Ifølge dokumenter Nettavisen har tilgang til, kjøpte ekteparet boligen for ti millioner kroner i 2002. Da hadde huset hatt de samme eierne siden 1984, og det opprinnelige bygget ble revet og bygget opp helt på nytt da det ble solgt.

Da ble det blant annet lagt til en utestue og et stort basseng.

Tomten med panoramautsikt er på hele 2123 kvadratmeter, og boligen har flere soverom og bad og er med det perfekt for en innspilling med mange deltakere og et stort kameracrew.

Panoramautsikt

Overfor KK forteller ekteparet at det var Sandefjord næringsforening som spurte om ikke de kunne leie ut huset.

– De sa at dette ga mye for byen vår, og da følte vi at vi måtte stille opp. Alt for Sandefjord, sier ekteparet.

Og villaen kan vel trygt sies å vise mye av det beste av Sandefjord. Som nevnt er det panoramautsikt fra store deler av villaen, også fra flere av soverommene. For å få plass til alle deltakerne er det imidlertid noen som har fått soverom uten utsikt – men ellers kan man se hav fra nesten alle rom.

Dette gjelder både kjøkkenet, spisestuen og oppholdsrommet, samt fra den store uteplassen med basseng og utestue. Under bassenget skjuler det seg også en «hemmelig» bar der årets deltakere kan få oppholde seg.

Se videoen lenger opp i saken for flere bilder fra innsiden!