Det melder TV2.

«På mandag er innspillingen av den 13. sesongen av hitprogrammet Hver gang vi møtes i full sving, og den splitter nye casten er mer enn klare til å ta Kjerringøy med sangstorm. Nå flytter de syv artistene inn på halvøya for å vise frem sine musikalske talenter. De skal hylle hverandres låter i nye og friske drakter, samt dele sin livshistorie og erfaringer omringet av god, gammeldags norsk natur», skriver TV2.

Jublende glade

– Vi er så jublende glade for at akkurat disse syv artistene blir med oss opp til Kjerringøy. Både i sjanger, alder og personlighet er jeg sikker på at denne gjengen kommer til å utfylle hverandre på aller beste vis. Og samtidig kommer de til å skape ny norsk musikk som kommer til å leve i generasjoner. «Hver gang vi møtes» er en signatur-produksjon for oss, der vi virkelig søker å gi seerne opplevelser som varmer langt inn i hjerteroten, sier programredaktør Kathrine Haldorsen til TV 2.

Deltakerne som skal være med er Bjørn Eidsvåg, Isah, Karoline Krüger, Freddy Kalas, Ingebjørg Bratland, Kristian Kristensen – og altså Emma Steinbakken (19) fra Jessheim.

Les også

Martin (47) tapte kampen mot kreften: – Vi var veldig forskjellige, men vi utfylte hverandre

Steinbakken med

«Steinbakken slo gjennom over natten i 2018, da hun debuterte med singelen «Not gonna cry». En live-debut på by:Larm noen måneder senere, vekket interessen til resten av musikkbransjen i hele verden. Hun har en stor internasjonal fanskare, og har blant annet blitt signert til Epic Records i Tyskland, fått amerikanske Wasserman Music som booking-agent, og Sony Music Publishing i Stockholm som publisher. Med dette teamet bak seg slapp Steinbakken flere singler, og turnerte Europa rundt både med og uten band – frem til pandemien. Etter det har hun blitt ferdig med videregående skole, rukket å bli nummer én på Spotify – og samarbeidet med Matoma, Alan Walker og Robert Grace. Nå drar ungjenta for å møte sine musikkseniorer på Kjerringøy utenfor Bodø, med nye og diverse sangtolkninger i lomma. Sesong 13 av Hver gang vi møtes ser du på TV 2 og TV 2 Play i januar 2023», skriver TV2.