– Det er allerede en del lesere som velger å få varsel på telefonen sin når EUB publiserer en sak om temaer de er spesielt interesserte i. Det er vi glade for, men vi tror samtidig at det er mange flere av våre abonnenter som kan sette pris på denne funksjonen, sier Thomas Hansen, frontansvarlig i Eidsvoll Ullensaker Blad.

For da EUB i fjor inngikk et samarbeid om å kjøpe tekniske tjenester fra Amedia, lanserte vi samtidig en helt ny nyhetsapp.

Appen kan lastes ned for iOS fra App store her og for Android-telefoner her.

Skreddersydd for deg

I appen kan velge å få pushvarsel om enkelte emner du er spesielt opptatt av, og å samle flere emner i din personaliserte nyhetsstrøm.

Er nyhetene fra Eidsvoll eller Ullensaker de aller viktigste for deg? Eller er du kanskje mest opptatt av hva som skjer i Nannestad eller Hurdal?

Erfaringer gjort på tvers av en rekke aviser, viser at brukere ønsker å følge spesielt nøye med på sin geografi.

I tillegg er det mange som følger med på emnet "trafikk", altså små og større hendelser på våre lokale veier. Det er også mulig å følge en rekke andre utvalgte emner, for eksempel "økonomi og næringsliv", "bolig og eiendom" og "arbeidsliv".

Slik går du fram etter at du har lastet ned og åpnet appen:

– Alltid oppdatert

– Det som er så bra med dette for deg som leser, er at du kan velge hvilke saker du vil få varsler om. Er du mest interessert i hva som skjer i Eidsvoll eller et annet sted, så huker du av for det i appen. Det samme gjør du med emner du er ekstra opptatt av. Med nyhetsappen vil man i tillegg få muligheten til å motta pushvarsler om det vi i EUB mener er spesielt viktige nyheter. Slik får du beskjed så fort nyheten er publisert. Med EUBs nyhetsapp er du med andre ord alltid oppdatert, sier nyhetsleder Veronika Sletta.

Appen kan lastes ned for iOS fra App store her og for Android-telefoner her.