(Nettavisen): – Jeg gleder meg masse og jeg føler at jeg tar opp «Allsang»-tradisjonen. For meg er det ingen sommer uten TIX, Staysman og mange av de andre fantastiske artistene vi har med oss, sier Moholt og lover en folkefest uten like.

Katrine Moholt (49) og Andreas «TIX» Haukeland (30) blir programledere for «Sommerfest fra Telemark».

Det populære sommershowet, som sendes på sankthansaften fra Lunde sluse i Nome, er blitt en tradisjon for kanalen melder TV 2.

Maura-kvinnen og Haukeland kjenner hverandre godt fra før. Haukeland er også klar for å ta fatt på programlederjobben sammen med Moholt.

– Det tror jeg blir veldig gøy! Det å være programleder for et program sammen med Katrine er ikke hver dag man får mulighet til å gjøre, så bare det er en fest i seg selv, sier han.

Dette blir Haukelands andre programlederjobb etter at han debuterte som programleder for «Paradise» da TV 3-programmet lanserte seg selv i ny drakt i fjor.

I fjor var han med som artist under «Sommerfest fra Telemark».

– Jeg føler at mange rundt meg snakker om at det å være programleder er stress, men jeg har egentlig ikke tenkt så mye over det. Jeg tar veldig lett på det, men det er sikkert fordi jeg har Katrine ved siden av meg, sier 30-åringen.

Det er ventet en rekke artister til sommershowet i juni. Artister som dukker opp, er Marcus & Martinus, Hagle og Staysman, Wig Wam, Carina Dahl, Anita Skorgan og Bettan, samt Louisiana Avenue.

Selve showet spilles inn i juni.