EUB har tidligere omtalt jessheimbandet Pigeon Lake, som deltar i bandkonkurransen Emergenza Festival. Nå er gutta i Pigeon Lake klare for Oslofinalen, som spilles på den tradisjonsrike klubben Rockefeller i Oslo.

-Finale var målet hele veien, og etter knallresultat i kvartfinalen som fjerde beste band totalt satte vi virkelig øya mot Rockefeller - dit skulle vi, fortalte bandet i en mail til EUB.

-Ambisjonene er først og fremst å gå videre til Norgesfinalen, som er samme kvelden. Det er totalt 15 band som spiller, der de 10 beste stemmes frem av publikum til "Norgesfinalen". I denne fasen vil de 10 bandene, pluss vinneren av Bergensfinalen, bli vurdert av en jury for å kåre Norgesvinneren. Utover dette er det klart det hadde vært helt sinnsykt kult å vinne, men en andre- eller tredjeplass ville også gjort susen!

-Får dere lyst til å droppe alt og gå ”all-in” på Pigeon Lake?

-Vi har alle ambisjoner om å leve av musikk på en eller annen måte. På et punkt vil vi ta stilling til dette, men før vi eventuelt kjører hardt på og finansierer en Europa-turne, vil vi fullføre utdanningene våre. Det finnes nok av eksempler der band har brutt opp eller skaffet nye medlemmer fordi ambisjonsnivået har vært for forskjellig, eller at man ikke ønsker å gå all-in, avsluttet gutta i bandet til EUB.