– Jeg har takket ja fordi jeg har lyst til å ha det gøy. Jeg har lyst til å leke en lek og spille et spill, og treffe morsomme mennesker. Og for å få en opplevelse med Evelina, sier Katrine Moholt til Dagbladets «Rød løper».

Nannestad-kvinnen skal sammen med datteren Evelina Moholt delta i årets sesong av TV2-programmet «Forræder».

– Mitt favorittmenneske

Programmet ble en seersuksess og i denne sesongen sjekker 16 spillere inn på Kongsvinger festning for å spille «Forræder».

– Fjorårets sesong av «Forræder» ble raskt en voldsom «snakkis» og en stor seersuksess på TV 2. Nå gleder vi oss til en ny sesong og med nye, spennende overraskelser som er spilt inn i fantastiske omgivelser på Kongsvinger festning, forteller Kathrine Haldorsen som er programredaktør i TV 2, i en pressemelding.

De 16 spillerne ankommer sammen i par med en de har et tett forhold til. Kort tid etter ankomst blir flere spillere trukket ut til å bli forrædere i spillet, alle blir individuelle spillere og parenes relasjon settes raskt på prøve.

Katrine og Evelina, har som mor og datter et veldig tett bånd.

– Jeg er kjempeglad for at mamma er her, og hun er jo mitt favorittmenneske i verden, så jeg elsker å være sammen med henne. Men sånn spillmessig, så er jeg ikke helt sikker på om det er så lurt, sier Evelina til Rød løper.

Jørn (44) satt i bilen og hørte på podcast da kjendisen banket på ruta og trengte hjelp: – Jeg hadde gjort det samme uansett hvem det var

Gleder seg til ny sesong

Forræderne har i oppdrag å villede og eliminere de lojale. Vil de lojale klare å avsløre og forvise forræderne før de selv blir eliminert? Og kan man stole på sin nærmeste?

Mads Hansen er spillmester i «Forræder», og gleder seg til en ny sesong med en ny vri.

– I år ankommer alle spillerne i par, altså med en de har en sterk relasjon til, men når spillet starter er de alle individuelle spillere. Hvem tar med seg relasjonen videre inn i spillet, og hvem lar den ligge igjen på utsiden? Og er det en fordel eller ulempe å ha med seg noen som leser deg som en åpen bok? For hvor godt kjenner de egentlig partneren sin, vil de oppdage det hvis noe endrer seg? sier Mads Hansen.

Programmet får premiere i løpet av våren.