– Dette er en unik mulighet, sier adm.dir og ansvarlig redaktør Bjørn Inge Salberg Rødfoss.

Januar og det nye året har mye å by på. I disse dager følger vi spesielt koronasituasjonen på Øvre Romerike svært tett. Næringsliv, eiendom, familieliv og arbeidsliv er også blant EUBs satsingsområder.

– Våre medarbeidere jobber beinhardt for å være først ute med siste nytt på Øvre Romerike. I tillegg er vi opptatt av å være tett på livet til folk, lage saker som engasjerer og være både lim og lupe i lokalsamfunnet, sier Salberg Rødfoss videre.

Da systemene våre ble rammet, ble tilgangen til plussartikler rutinemessig åpnet for å sikre at alle abonnenter får tilgang til journalistikken de har betalt for. Nå får alle abonnentene trygg tilgang til journalistikken.

Samtidig får altså alle andre muligheten til å lese oss gratis ut januar.

Slik går du fram:

  • Trykk på hvilken som helst pluss-sak på eub.no.
  • Leserne som tegner seg for gratis tilgang, vil bli bedt om å logge inn med aID. Hvis man ikke har en bruker fra før, må dette opprettes. Med ett klikk kan du nå få tilgang til alt plussinnhold på EUB i januar måned.
  • Du trenger ikke oppgi betalingsinformasjon, og det vil ikke bli trukket penger når tilgangen løper ut i februar.
  • Tilbudet gjøres i forbindelse med at EUB gjenoppretter krav om at man må være innlogget abonnent for å få tilgang til eksklusivt innhold.
  • Fra 28. desember og frem til torsdag 6. januar har alle plussartikler i vært tilgjengelig for alle. Dette skjedde som en konsekvens av at tjenesteleverandør Amedia ble rammet av et dataangrep.

– Nå får alle en unik mulighet til å sjekke ut EUBs innhold på nett. Dette kan du ikke gå glipp av. Alt du trenger å gjøre, er å registrere deg. Så får du tilgang til alt gratis, avslutter EUB-redaktøren.