Tommy Jensen, som driver Elleville Pub på Jessheim, sier han heller skyter inn mer kapital enn å legge ned pubdriften. Åpningen av Elleville Pub i juli 2020 ble en braksuksess. På tross av at vi var midt i en pandemi, sto folk i lang kø utenfor lokalene allerede før kranene hadde åpnet. I dag kan […]
Næringsliv
Satser hardt på åpning lokalt: – Det er sikkert mange som stusser over at vi etablerer oss på Østlandet
– Dette har vi stor tro på, sier konsernsjef Espen Haaland. De har gått med planene en stund. Nå er det klart, og nå blir det nysatsing. Fra 1. februar startet det to nye rørleggere i selskapet. I løpet av mars skal ytterligere to personer ansettes. – Målsettingen er å vokse til å bli en […]
Motehåpet gjorde ny suksess: – Jeg vil alltid videre og hviler aldri
Mari Melilot ble omtalt som Norges nye motehåp, men kunne ikke stå inne for moteindustriens lite bærekraftige produksjonsmodell. Hun fant i stedet sin egen nisje og har nå 13.000 følgere på Instagram. Hun produserer og selger egne mønstre, holder kurs, skriver bøker, driver podcast og drifter en av sy-Norges mest populære Instagram-kontoer. Nå har hun også begynt å selge internasjonalt. – Jeg hadde aldri trodd at det skulle bli […]
Lar seg ikke stoppe av pandemien. Nå satser de alt på helt nytt konsept: – Det er i vanskelige tider man må brette opp ermene og vise muskler
Bowlers på Jessheim driver på halvt gir grunnet Covid, likevel satser de alt på ny uteservering. Eier og daglig leder ved Bowlers, Turgay Yeser, kan fortelle at den gamle uteserveringen nå er revet ned og at en ny, lukket uteservering er planlagt ferdig i slutten av mars. – Det blir en uteservering som skal brukes […]
Maten har vært høyt elsket av mange. Nå satser restauranten på et helt nytt konsept: – Vi er klar over at dette kommer til å såre mange
Don skal ikke lenger servere burgere. Nå har de i stedet åpnet dørene til restauranten med en nysatsing. Nå drømmer «burgerkongen» om å utvide kongeriket, skrev EUB i mai i fjor. Daniel Olsen og kjæresten traff umiddelbart blink da de startet opp hamburgerstedet Don i 2016. Nå har de tatt flere grep etter variable, økonomiske resultater i […]
Med nysatsing vil Kjersti skape et flaggskip: – Fra å være bortgjemt hvor «ingen finner oss», skal vi nå ligge kliss inntil E6 i splitter nye lokaler
Kjersti Solheim er ny leder for møbelforretningen som snart flytter fra Dal til Jessheim. – Den største gevinsten ved å flytte og bli en større butikk må være å få det til å gå rundt, og skape enda flere arbeidsplasser. Det er fremdeles kommunen med høyest arbeidsledighet, så at vi får seks ut av den […]
Anette elsker å drive restaurant og har gitt nytt liv til det velkjente stedet: – På kort tid har vi fått mange faste kunder som kommer hit
Hun og mannen tok sjansen på restaurantkonseptet midt under koronapandemien. Nå gleder de seg til de normale dagene kommer tilbake, men i mellomtiden satser de alt på å skape opplevelser for de besøkende. I en årrekke skapte den gamle vegkroa på Minnesund minner for livet for de besøkende. 1. november åpnet Anette Panek dørene til […]
Suksess med skjeggkunst: –Selv i disse tider, hvor mange må permittere ansatte, har vi hatt mer enn nok å gjøre
Fabio Moradi elsker skjegg! Nå har han startet sin egen barbershop på Jessheim. I gamle dager gikk menn til barbereren for mer enn å stusse skjegget. Hendene deres ble sett på som presisjonsinstrumenter, og de tok også på seg oppgaver som årelating, fjerning av betente mandler, tanntrekking og amputasjon. De rød-, blå- og hvitstripete barber […]
Har holdt på siden 1957. Nå vil tredje generasjon satse videre: – Vi er en av svært få her i landet som driver på denne måten
Siden 1957 har familien drevet planteskole og hagesenter på Jessheim. Myrvold planteskole og hagesenter ligger sentrumsnært, men likevel skjermet for byens stress og larm. Ingen skilt viser vei fra Jessheim, så vi sjekker kart og bruker GPS for å finne frem. Når vi tar av fra Trondheimsvegen og kommer inn på det som nå er […]
Mehmet har drevet butikk i sentrum i 19 år og jobber fra tidlig morgen til sent på kveld: – Det handler ikke bare om å tjene penger
Folk fra alle verdenshjørner handler i butikken til Mehmet Keser. Her finner de en smak av hjemlandet. – Omtrent halvparten av kundene mine er etniske nordmenn, presiserer Mehmet. – Den andre halvparten er en god blanding av ulike språk, kulturer og tradisjoner. I løpet av de årene jeg har drevet butikk i Norge har jeg […]