Gå til sidens hovedinnhold

– Billettene er for dyre

Artikkelen er over 8 år gammel

Leder Karl-Gunnar Nyborg i Kisa-Horden mener Ull/Kisas svake tilskuersnitt viser at pris er viktig for folk.

Ull/Kisa har det laveste tilskuersnittet og de høyeste billettprisene i 1. divisjon. Leder Karl-Gunnar Nyborg i supporterklubben Kisa-Horden mener prisøkningen på en femtilapp til 200 per enkeltbillett gjør at publikum holder seg hjemme.

– For dyre

– Jeg synes enkeltbillettene er for dyre. Ettersom det er stor nedgang i tilskuertallet fra i fjor, og billettene har blitt dyrest i ligaen, mener jeg det er tydelig at prisen er viktig for folk, sier Nyborg.

Han har god oversikt over hva som rører seg i miljøet rundt selve klubben. Samtidig har supporterlederen et tett samarbeid med Ull/Kisa-ledelsen, og vet hvilke utfordringer de har.

– Jeg forstår veldig godt at klubben har behov for større inntekter, men jeg tror de selv ser at økningen på pris er med på å gjøre snittet for dårlig, sier Nyborg.

Daglig leder Cato Strømberg i Ull/Kisa har tidligere uttalt til EUB at klubben vil revurdere prisen etter neste hjemmekamp.

Klubben tar form

Nyborg poengterer at man får billigere billetter ved å kjøpe adgang til alle hjemmekampene på forhånd med et sesongkort.

– Det er ikke alle som vil være med i en supporterklubb, eller av forskjellige grunner ikke ønsker å forplikte seg til alle kampene, men det kan være noe å tenke på før neste sesong, sier han.

Siden supporterklubbens oppstart i fjor høst begynner fundamentet å falle på plass.

– Jeg føler vi er over kneika med tanke på at vi har fått på plass hjemmeside med diskusjonsforum, kommet oss på Facebook, og i det hele tatt har ekstremt mye positivitet i gruppa, sier lederen.

Les også: Poeng i plankebyen

Følg Eidsvoll Ullensaker Blad på Facebook