Gå til sidens hovedinnhold

Kjempescoring ble avgjørende

Artikkelen er over 8 år gammel

JESSHEIM. Gjerdrums elegante scoring helt på tampen ble avgjørende mot naboen Hauerseter.

Mads Elvethun Hansen slo et langt og presist innlegg fra høyre. Robin Vågan sendte innlegget på hel volley inn tilbake foran mål – og der sto Elias Løvseth klar og stupte ballen i mål. Dermed hadde tre midtbanespillere i fellesskap avgjort nabokampen – som i lange perioder var preget av svært upresist pasningsspill. Hauerseter hadde god kontroll på startomgangen. Sterk vind i mot så ut til å være enklere å takle enn medvinden vi trodde Gjerdrum skulle vært flinkere til å utnytte. Hauerseter burde gått til pause med ledelse.

Etter hvilen kom dommer Magnus Muri Nygren i fokus da han sendte Hauerseters midtstopper Marius Samuelshaug Lilleeidet i dusjen etter 64 spilte minutter. Etter altfor lang samtale med linjemannen tok dommeren opp det gule kortet og viste det fram to ganger. Først gult for en forseelse – så gult umiddelbart etterpå. To forseelser som begge var verdt gult ble til rødt. Hadde han blåst for den første forseelsen, hadde dommeren sluppet å komme i fokus. Og en samtale med linjemannen som varer i flere minutter, viser klart at de begge var veldig i tvil.

Gjerdrum var langt mer med i de siste 45 minuttene. Ja, såpass mye mer med at vi kaller omgangen jevnspilt.

-Vi viste a vi var redde etter to leie tap på rad. Denne seieren betydde mye, mente Gjerdrums trener Trond Johnny Lien.

-Jeg synes vi var det beste laget, men vi vinner ikke når vi ikke scorer på sjansene, repliserte Hauerseters trener, Karl André Hovde.