Gå til sidens hovedinnhold

Kutter billettprisene

Artikkelen er over 8 år gammel

Ull/Kisa senker billettprisene for å få flere tilskuere til UKI Arena.

Som EUB skrev sist uke har Ull/Kisa det laveste tilskuersnittet og de høyeste billettprisene i 1. divisjon. Etter labert oppmøte også i søndagens oppgjør mot Elverum har klubben valgt å kutte prisen på voksenbilletter med en femtilapp til 150 kroner. Dermed er prisen den samme som i fjor.

- Trenger støtte

- Vi håper det kan bidra til at enda flere tar turen til UKI Arena. Laget både fortjener og trenger vår støtte fra tribunen, sier styreleder Jan Erik Fåne i en pressemelding.

LES OGSÅ: - Billettene er for dyre

Klubben erkjenner at det vil ta tid å bygge en fotballkultur på Jessheim.

- I år har vi ikke nyhetens interesse lenger, og vi har vel også en del medgangssupportere vi ikke har sett så mye til i år. I tillegg har mange reagert på billettprisen, og synes den er for høy. Det må vi selvsagt ta hensyn til, og gjør nå noe med dette allerede fra kampen mot Kristiansund på torsdag, sier Fåne.

Gratis

Han understreker også at alle barn under 8 år, og de under 16 år som er kledd i kisa-farger, kommer gratis inn på kampene.

- Det å bygge en kultur for å gå på kamp tar veldig lang tid. Men vi kan hvert fall starte med at ungene blir vant til å stille opp og heie på laget sitt, sier styrelederen.

Følg Eidsvoll Ullensaker Blad på Facebook