Gå til sidens hovedinnhold

Mistet seieren på slutten

Artikkelen er over 8 år gammel

Hauerseter så ut til å gå mot tre poeng hjemme mot Flisa, men et straffespark på tampen sørget for uavgjort.

- Det er alltid surt å tape poeng på slutten. Vi hadde muligheten til å sette 2-0 og drepe kampen også, men i stedet fikk en unødvendig straffe imot. Alt i alt gjorde vi en god prestasjon mot et bra lag, så det var synd vi ikke klarte å vinne.

Slik oppsummerer Hauerseter-trener Karl Andre Hovde kampen. Stian Nygaard sendte rødtrøyene i ledelsen i starten av 2.omgang, og Hauerseter så ut til å ro i land seieren i regnværet på UKI Arena.

To minutter før slutt ble seiersdrømmen knust.

- Det er litt stang ut om dagen. Vi har fått dårlig betalt med kun ett poeng på to ålreite kamper, så vi får håpe det bikker andre veien snart, sier Hovde.

Allerede lørdag er det ny kamp, da mot Hasle/Løren.

- Det skal være et av de beste lagene, så det blir en ny tøff kamp. Men vi er istand til å slå alle og går for seier. Da har vi også Marius Lilleeidet og Remi Rød tilbake igjen, avslutter Hauerseter-treneren.

4.divisjon fotball menn

Hauerseter – Flisa 1-1 (0-0)
UKI Arena
Tilskuere: 30
Mål:
1-0 55.min: Stian Nygaard
1-1 88.min: Lukasz Lewandowski (straffe)
Dommer: Tom Harald Pedersen, Eidsvold Turn
Gule kort: Jørgen Alstad, Vemund Eggen Sæther, Filip Hovland og Gøran Hoel Olsen, Hauerseter. Halvor Kveseth, Piotr Gdak, Mergim Thaqi og Daniel Os, Flisa

Hauerseters lag: Frederic Bredesen – Jon Skogli Holt, Vegard Rød, Christian Westad, Jørgen Alstad – Filip Hovland, Vemund Eggen Sæther, Christoffer Haugen, Stian Nygaard (Karl Andre Hovde 84.min) – Gøran Hoel Olsen (Jostein Dahl 87.min), Marius Preber