Gå til sidens hovedinnhold

Raskest rundt Mjøsa

Artikkelen er over 8 år gammel

Rune Morten Johansen var med og sette rekord på hjemmebane i årets Mjøsa Rundt.

Med tiden 6.07 på den 265 kilometer lange løypa, stakk Rune Morten Johansen og hans lagkamerater av med seieren i årets Mjøsa Rundt. Ny rekord ble det også. Nå vendes fokus mot Trondheim-Oslo.

-Beina var veldig fine i dag, selv om det ble tungt mot slutten. Nå gjelder det å hvile og samle overskudd for å komme oss i form igjen til det. Så nå blir det to uker med hvile, smilte Johansen til EUB etter endt målgang.

Flere lokale navn var med på å prege rittet søndag. Kristian Myhrer og hans Råholt Reaper Racing kjørte på den raskeste tiden på kortrunden, hvor turen over Mjøsbrua sparte rytterne for drøyt seks mil. Myhrer var fornøyd med gjennomkjøringa før han, Anders Bernhoft og Morten Christiansen skal delta i lagtempo-NM til uka. I tillegg skal laget forsøke seg ned mot 4.30 på distansen Lillehammer-Oslo helga etter.

-Det gikk greit i dag, men litt fort opp til Mjøsbrua. Det var litt vind fra alle kanter, men det her er jo litt lenger enn Lillehammer-Oslo, så de som ikke helt hang med her, gjør nok det da, fortalte Myhrer, som vant sin klasse M20-29 søndag.