Gå til sidens hovedinnhold

Røde kort og poeng

Artikkelen er over 8 år gammel

JESSHEIM. Ull/Kisa har slitt med poengfangsten hittil i år. –Jeg synes synd på gutta som ikke fikk betalt i dag, sukket trener Roar Johansen, som mente Kisa var det beste laget søndag.

Ull/Kisa var best i 1.omgang mot Kongsvinger. Men som et lag i motgang ofte opplever, hadde ikke Kisa marginene på sin side i 1-1-kampen.

I en ellers noe kjedelig kamp, eksploderte det utover i 2.omgang. Kvarteret før slutt ble det dramatisk på UKI Arena. Kongsvingers midtstopper Espen Nystuen feiet først ned Kisas Steevan Dos Santos, for deretter å anklage Dos Santos for filming på en fysisk konfronterende måte. Dos Santos svarte med å dytte og sparke etter Nystuen. Dommeren løste det hele på en god måte, ved å gi Dos Santos direkte rødt for sitt spark, og Nystuen to gule – ett for inngangen til taklingen og ett for angrepet på Dos Santos.

Kisas kraftige spiss medgikk at det gikk for hardt for seg mellom de to.

-Det var dumt av meg. I kampens hete hender det at man mister hodet, men jeg prøvde bare å dytte han unna meg. Jeg lukket øynene, så jeg vet ikke om jeg traff ham, hevdet spissen.

Rett etter utvisningene reduserte Ole Kristian Langås for Kisa. Jessheimgutta står nå med seks poeng på sine ni første kamper.

1.divisjon fotball menn
Ull/Kisa – Kongsvinger 1-1 (0-0)
UKI Arena
Tilskuere: 660

Mål:
0-1 65.min: Emilie Dadjo
1-1 78.min: Ole Kristian Langås

Gule kort: Truls Jørstad, Ull/Kisa, Morten Kruger Hæstad, Henry Shindika, Kongsvinger

Røde kort: Steevan Humberto Fortes Dos Santos, Ull/Kisa, Espen Nystuen (to gule), Kongsvinger

Lag Ull/Kisa: Stefan Logi Magnusson, Rasmus Steenberg Christiansen, Pål Steffen Andresen, Simen Kind Mikalsen, Johan Kolbjørnsrud, Morten Giæver (Kim Brenna fra 83), Christian Aas, Truls Jørstad (Ahmed Suleiman fra 88), Stanley Ihugba, Steevan Humberto Fortes Dos Santos, Ole Kristian Langås