Gå til sidens hovedinnhold

Turn straffet hardt mot Grorud

Artikkelen er over 8 år gammel

Med straffe nummer sju og åtte imot denne sesongen gikk Eidsvold Turn fra 2-1 til 2-3 mot Grorud.

Eidsvold Turn ledet onsdagens kamp mot Grorud ved pause etter å ha snudd 0-1 til 2-1. To straffespark imot etter pause sørget imidlertid for tap hjemme mot Myhrer. Turn har nå fått hele åtte straffespark mot seg denne sesongen.

- Det er et problem, og det toppet seg med to i dag. Det er noe vi må ta tak i. Rett og slett. Noen har vært feildømt, mens andre har være riktige. Det gjelder å være kaldere i egen boks, erkjenner Turn-trener Bent Inge Johnsen.

Straffe i begge ender
Den første kom da både Turn-keeper Kamil Rylka og flere andre spillere gikk opp i duell. Grorud-spilleren gikk i bakken og fikk straffe. Noen minutter senere mente dommeren at Rylka felte en bortespiller på kanten av 16-meteren.

- Den første de fikk var helt på trynet. Det var forsåvidt den vi fikk i 1.omgang også. Det er synd at dommerne skal prege kampene så mye, mener Johnsen.

Jon Erik Økland utliknet til 1-1 fra straffemerket før pause, før Truong Tran sørget for 2-1 med et distanseskudd. Da så det ut til å gå mot hjemmeseier, før gjestene altså fikk tildelt to straffer.

- Det er surt å tape tre poeng på dette. Det handler om å være litt klokere i egen boks, mener Turn-forsvarer Kristoffer Trandum Nordlie.

- Vi har lagd noen unødvendige straffer, mens andre har vært veldig billige. Den første i dag så jeg ikke, men den andre så veldig billig ut. Det skal tydeligvis ikke så mye til å få straffe i denne divisjonen her. Den vi fikk så også tvilsomt ut, fortsetter han.

- Surt
Målscorer Truong Tran synes det var bittert å gå av banen uten poeng mot Grorud.

- I dag føler jeg det var vår feil, og begge straffene var unødvendig av oss. Jeg synes de så helt greie ut. Vi var også heldig med vår straffe og deres annulerte mål i 1.omgang, så jeg ønsker ikke å ha fokus på dommeren i dag, sier midtstopperen.

- Vi prater om det og er bevisste på å unngå straffespark imot, men lager det allikevel. Det er ikke lett å vinne kamper når vi lager det hver kamp. I dag følte jeg vi hadde kontroll bakover og hadde spillet, så det er ekstra surt å tape kampen, sier Tran.

2.divisjon fotball menn
Eidsvold Turn - Grorud 2-3 (2-1)
Myhrer stadion
Tilskuere: 172
Mål:
0-1 6.min: Christer Jensen
1-1 11.min: Jon Erik Økland (straffe)
2-1 41.min: Truong Tran
2-2 52.min: Rocky Lekaj (straffe)
2-3 61.min: Rocky Lekaj (straffe)
Dommer: Kristian Randen, Hof IL
Gule kort: Jan Miguel Borsheim, Eidsvold Turn
Turns lag: Kamil Rylka - Robin Edvardsen, Truong Tran, Jan Miguel Borsheim, Kristoffer Trandum Nordlie - Vegard Knudsen (Stian Teksum 87.min), Enver Mehmeti (Espen Berg Ottesen 69.min), Henning Myrvold (Arnar Førsund 69.min) - Ole Andreas Nesset, David Jansen, Jon Erik Økland