Gå til sidens hovedinnhold

Ull/Kisa tapte for Kristiansund

Artikkelen er over 8 år gammel

Kristiansund scoret på fire av fem målsjanser og tok med seg tre poeng hjem fra UKI Arena.

Ull/Kisa fikk nok en dårlig start og lå under 0-2 ved pause. Hjemmelaget våknet og reduserte til 1-2 i starten av andre omgang og presset på for utlikning. Det ga istedet to baklengsmål på kontringer på tampen av kampen, og lite flatterende 1-4 på resultattavla mot Kristiansund.

- Vi gjorde en svak første omgang igjen. Vi trøkka til i pausen og bestemte oss for at dette kunne vi ikke være bekjente av. Det startet bra i 2.omgang, og vi hadde et ganske massivt trykk. Men vi fikk ikke betalt, og så kom tre og fire på grunn av det, oppsummerer Kisa-trener Roar Johansen.

Startproblemer

Første omgang var som nevnt ingen stor forestilling fra Kisa. Gjestene tok ledelsen etter 11 minutter da Jean Mendy skrudde ballen i mål på vakkert vis fra hjørnet av 16-meteren. Kisa slet med å skape sjanser, men fant nettmaskene da Simen Kind Mikalsen scoret på et lekkert brassespark. Målet ble imidlertid annulert for offside.

LES OGSÅ: Ull/Kisa i minus

Like før pause doblet gjestene ledelsen. Mahmoud El Haj gikk i bakken innenfor 16-meteren, og dommeren blåste straffe til store Ull/Kisa-protester. Tommy Edvardsen satte ballen sikkert i nettet.

- Vi må finne ut av hvorfor vi åpner så dårlig i kampene våre. Der må jeg ta en stor jobb og se om spillermøtene og oppvarmingene er feil. Så må spillerne ta en liten runde på hvorfor, sier treneren.

Burde hatt poeng

Etter pause våknet imidlertid hjemmelaget, og reduserte ved Steevan Dos Santos etter 57 minutter. Spissen vendte vakkert opp i feltet og scoret fra kort hold. Dette skjedde i en god Kisa-periode, og vertene skapte flere store sjanser.

En heading fra Pål Steffen Andresen og et langskudd fra Morten Gievær gikk begge centimetere utenfor stolpen. De gulkedde ropte også på straffespark to ganger.

LES OGSÅ: Kutter billettprisene

Kisa pøste på mot slutten, noe som ga Kristiansund store rom. Minuttet før slutt ble også kampen punktert da Victor Andre Ashby kom dønn alene med Stefan Logi Magnussen. Keeperen reddet første forsøk, men Ashby kunne enkelt trille inn returen.

På overtid ble Logi Magnussen med opp på corner. Kisa mistet ballen, og Kristiansunds Erlend Sivertsen kunne enkelt trille ballen i åpent mål.

- Vi må ta samling i bånn nå. Vi må finne tilbake gløden og troen vi hadde for bare to kamper siden. Vi klarte ikke å nullstille nok i dag etter smellen mot Elverum sist, mener Johansen.

- Vi hadde fortjent tre poeng i dag. Spesielt tungt å komme under 0-2 på to dommerfeil. Den første var hands og den andre var filming. Det irriterer meg grenseløst. Ikke derfor vi taper tilslutt at, men det er tungt å komme under gang på gang. Vi viste i 2.omgang at vi ville vinne, sier Kisa-keeper Stefan Logi Magnussen.

1. divisjon fotball menn


Ull/Kisa - Kristiansund 1-4 (0-2)
UKI Arena

Mål:
0-1 11.min: Jean Alassane Mendy
0-2 40.min: Tommy Edvardsen (straffe)
1-2 57.min: Steevan Humberto Fortes Dos Santos
1-3 89.min: Victor Andre Ashby
1-4 90.min: Erlend Sivertsen

Dommer: Mads Andreas Ahlsen, Hafslund IF
Gule kort: Ahmed Suleiman, Christian Aas og Pål Steffen Andresen, Ull/Kisa. Andreas Aalbu, Kristiansund
Kisas lag: Stefan Logi Magnusson - Johan Kolbjørnsrud, Rasmus Christiansen, Pål Steffen Andresen, Simen Kind Mikalsen - Morten Gievær (Kim Brenna 76.min), Christian Aas (Lars Jørgen Mork 84.min), Stanley Ihugba, Ahmed Suleiman - Ole Kristian Langås (Truls Jørstad 67.min), Steevan Humberto Fortes Dos Santos

Følg Eidsvoll Ullensaker Blad på Facebook